Het bestuur van Stichting Jeugdvakantieweken Tiel zorgt er elk jaar weer voor dat het Jeugdspektakel een succes wordt. Dit doen ze onder andere door het verzinnen van leuke sport- en spelactiviteiten, het organiseren van fantastische uitjes, het vinden van sponsoren en het werven van enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om met kinderen te werken.

Het bestuur bestaat uit de volgende mensen:

 

Alex den Besten – Voorzitter

Zelfstandig ondernemer met een Webshop in outdoor artikelen en deeltijd HBO-Student PABO.

Goed met kinderen, creatief én een echte aanpakker! Met een achtergrond in het ondernemerschap, de pedagogische kennis uit het basisonderwijs en jaren ervaring in het leiding geven bij scouting en natuurlijk ook bij de JVW kunt u er van op aan dat uw kinderen in goede handen zijn! Alex Zorgt er voor dat de kinderen ook dit jaar weer volop en natuurlijk veilig kunnen genieten van onze leuke en uitdagende activiteiten!

Mail: Voorzitter@jvwtiel.nl
Tel: 06-40821191
: 06-40821191

 

Harry van Kuik – Penningmeester / Co-Voorzitter

Onze handige Harry! Met zijn technische achtergrond en zijn gevoel voor organiseren zitten wij met Harry helemaal goed! Zorgdragend voor de communicatie systemen, de geluid ’s installaties en een groot deel van de coördinatie zowel voor, na als tijdens de JVW zijn wij er van verzekerd dat ook dit jaar weer een succes wordt.

Mail: Penningmeester@jvwtiel.nl
Tel: 06-47890794
: 06-47890794

 

Kayleigh van IJzendoorn – Secretaris

Er is niks wat Kayleigh liever doet dan communiceren en organiseren. Achter de schermen is onze Kayleigh dan ook druk in de weer met aanvragen, contacteren en organiseren.

Mail: secretaris@jvwtiel.nl

 

Intissar Jamal

Intissar is een creatief en gezellige meid die super goed kan omgaan met kinderen.
Overdag houdt ze zich vooral bezig met kunst en spelen met haar baby boertje.
Haar beste kwaliteiten zijn het onderhouden van faciliteiten en een glimlach brengen op het gezicht van ieder kind.

 

Björn de Weijer

Met zijn uitgebreide kennis over het organiseren en uitvoeren van activiteiten door een opleiding in de buitensport is Björn een goede aanvulling voor het bestuur en het organisatie team. Met zijn onorthodoxe werkwijze brengt hij een lach op het gezicht van iedereen, jong en oud.

 

Nelleke Vliek – Special Friends

Nelleke is begeleider bij de Special Friends. In het dagelijks leven is zij leerkracht in het speciaal basisonderwijs en heeft een goede pedagogische achtergrond. Ze is vrolijk en enthousiast en houdt er van om een beetje gek te doen!

 

Tel: 06-15593708

Mail: specialfriends@jvwtiel.nl